Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Συνεδρίασε στις 28 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ, το Δ.Σ. Αγράφων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, με κυρίαρχο θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα 2021, το οποίο και υπερψηφίστηκε. Επίσης εγκρίθηκε και το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου. 

ΘΕΜΑΤΑ  ΓΕΝΙΚΑ

1.    Ψήφιση ετήσιου τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αγράφων έτους 2021 (Εισηγητής: κ. Καρδαμπίκης Αλέξανδρος)

2.    Έγκριση χορήγησης άδειας επέμβασης σε δημοτική έκταση εντός του κοιμητηρίου στον Οικισμό Μαραθιά Δ.Ε. Φραγκίστας του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Καρδαμπίκης Αλέξανδρος)

3.    Έγκριση Προγράμματος τουριστικής προβολής Δήμου Αγράφων έτους 2021 (Εισηγητής: κ. Κοτρώνα Αννέτα) 

 

Υπερψηφίστηκε την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αγράφων για το έτος 2021, το οποίο ξεπέρασε φέτος για πρώτη φορά το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω με τις εντάξεις έργων του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, την διεκδίκηση και απόσπαση κεντρικών πόρων και την ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο εισηγητής του τεχνικού προγράμματος και Δήμαρχος κ. Αλέξης Καρδαμπίκης δήλωσε ότι«τηρουμένων των αναλογιών και των μεγάλων δυσκολιών λόγω της υποστελέχωσης του Δήμου, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών και της κοινωνίας, εντάσσοντας έργα που κάνουν την καθημερινότητα και τη διαβίωση των δημοτών μας καλύτερη, λαμβάνοντας μέριμνα για την αναβάθμιση των υποδομών, πλατειών, δρόμων, κοινόχρηστων χώρων, στηρίζοντας τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες μας. Μετά την επεξεργασία όλων των στοιχείων από την τεχνική και οικονομική υπηρεσία του Δήμου μας και την ιεράρχηση των πραγματικών αναγκών, σχετικά με τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στα διοικητικά όρια της καθεμίας κοινότητας , τόσο από το Δήμαρχο και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων όσο και από τους Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, έγινε η κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2021 το οποίο μαζί με τον προϋπολογισμό θα αποτελέσει το βασικότερο εργαλείο για την εύρυθμη λειτουργία και την ανάπτυξη του Δήμου.

Μέλημά μας πλέον είναι η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος, κάνοντας τον Δήμο Αγράφων το 2021 ένα μεγάλο εργοτάξιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...