Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ

 *Όπως σας υποσχέθηκα, άμεσα αναζήτησα και βρήκα τι συνέβη τελικά με τα εμβολιαστικά Κέντρα στον Δήμο Αγράφων και σας το καταθέτω επίσημα. Λοιπόν πριν ένα μήνα περίπου πραγματοποιήθηκε  για το μείζον αυτό θέμα σύσκεψη στο Νοσοκομείο Καρπενησίου παρουσία του Διοικητού της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Σερέτη, του Διοικητή του Νοσοκομείου, του Δ/ντη του Κ.Υ. Φραγκίστας, του Δημάρχου Αγράφων και άλλων φορέων με θέμα τα Εμβολιαστικά Κέντρα στην Ευρυτανία. 

Μετά από σύσκεψη αποφασίστηκε να λειτουργήσουν 2 στο Καρπενήσι, ένα στο Νοσοκομείο και αν χρειαστεί και 2ο στον Άγιο Νικόλαο και 2 στον Δήμο Αγράφων, 1 στο Κ.Υγείας Φραγκίστας και το άλλο στο Ιατρείο Γρανίτσας. Μάλιστα από τον Αλέξη Καρδαμπίκη προτάθηκε να λειτουργήσει λόγω του δύσβατου σε πολλά χωριά  και κινητή μονάδα Εμβολιασμού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Δυστυχώς οι αρμόδιοι στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια, πριν 2 μέρες άλλαξαν την πριν ενός μηνός απόφασή τους και τώρα στην Ευρυτανία λειτουργεί μόνο ένα Εμβολιαστικό και αυτό στο Νοσοκομείο Καρπενησίου που πληρεί και όλες τις προϋποθέσεις. 

 

*Επ΄ αυτού θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι από την πλευρά του Δήμου υπήρξε αντίδραση με προσωπική επιστολή του Δημάρχου προς τον Διοικητή  της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Προ της επιστολής προηγήθηκε και τηλ.  επικοινωνία των 2 ανδρών και όπως πληροφορηθήκαμε από καλό συνεργάτη, ο κ. Σερέτης έκανε λόγω για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος άμεσα. 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως το θέμα θα λυθεί σύντομα για να λειτουργήσει άμεσα προς το παρόν ένα Εμβολιαστικό στην Δυτ. Ευρυτανία που θα είναι στο Κέντρο Υγείας και μακάρι να έχουμε και 2ο προς αποφυγή προβλημάτων στους μεγάλους σε ηλικία κατοίκους που θα εμβολιαστούν άμεσα σύμφωνα με το πρόγραμμα εμβολιασμού. 

Ωστόσο για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ξέρω πως θα πάει αυτή η διαδικασία γιατί κάτι μου λέει που σε λίγο καιρό τα εμβόλια θα γίνονται κανονικά από ιδιώτες Γιατρούς, όπως συμβαίνει και με όλα τα εμβόλια. 


*Πολύ βάσανο έχουν εκεί στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια απέναντι στην Εκκλησία και διερωτώμαι γιατί. Είναι τόση η λύσσα κάποιων να κατηγορήσουν την Εκκλησία που χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να το πετύχουν. Γράφω για τα όσα συνέβησαν ανήμερα των Θεοφανίων από τα ΜΜΕ, όπου προβλήθηκαν εικόνες και φωτο άλλων ετών προκειμένου να κατηγορηθεί η Εκκλησία και κατ΄ επέκταση ο πιστός λαός του Θεού. Κρίμα για το κατάντημα αυτό καθότι δεν έδωσαν ούτε ένα συγνώμη για την ωμή παραποίηση της αλήθειας. Κρίμα γιατί και η επίσημη Διοικούσα Εκκλησία δεν πήρε θέση, πέρα από κάποιους Αρχιερείς που εμπλέκονταν στα παραποιημένα "ρεπορτάζ" και να καταδικάσει αυτές τις περίεργες συμπεριφορές. 


*Πληροφορήθηκα μάλιστα πως η ΔΙΣ, θα καλέσει σε απολογία στο Πειθαρχικό Όργανο τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας που τόλμησε να αγιάσει τα Ύδατα. Αυτό οι 12 το είδαν, την παραποίηση της αλήθειας από τα π
ερίεργα ΜΜΕ δεν την είδαν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...