Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Προβοκάτσια σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη…ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε πολλές ζυμώσεις ιδρύσεως κομμάτων, αλλά και συζητήσεις ευρύτερης συνύπαρξης παλαιοτέρων κομμάτων με νεοϊδρυθέντα για κοινή κάθοδο στις εκλογές που σύντομα έρχονται!

Από τη στιγμή που η ΝΔ των πολλών κυβερνητικών λαθών και αστοχιών αφήνει ελεύθερο πολιτικό χώρο, που ωστόσο δεν μπορεί να τον καλύψει ο ανεπαρκής πλέον ΣΥΡΙΖΑ!

Από εκεί και μετά είναι σίγουρο, ότι θα υπάρξουν και “μαχαιριές κάτω από το τραπέζι”, αφού τέτοιου είδους παιχνίδια τα “επιτρέπει” η πολιτική στην Ελλάδα! Χωρίς βέβαια να υπαινίσσομαι ότι αυτό είναι θεμιτό! Γι΄ αυτό άλλωστε καταγράφω την παρακάτω καταγγελία που δημοσίευσε η διαδικτυακή πλατφόρμα “iskra” και η οποία είναι – εκτιμώ – πολύ σοβαρή:

«Ο “Μαξιμιλιανός” του bankingnews.gr, σε ρεπορτάζ του για το κόμμα που σχεδιάζει να συγκροτήσει ο Γ. Τράγκας, αναγράφει ψευδέστατα ότι ο Γ. Τράγκας συνομιλεί και με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη με στόχο να συνεργαστεί ο τελευταίος με το κόμμα του!

Έλεος! Και οι προβοκάτσιες έχουν τα όρια τους!

Ούτε ως κακόγουστο ανέκδοτο, έλεγε στην iskra ο Π. Λαφαζάνης, δεν μπορεί να σταθεί το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνεργασίας.

Άλλωστε, η ιστοσελίδα iskra, την οποία διευθύνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ήταν η πρώτη και μάλλον μέχρι τώρα η μόνη, που επέκρινε και το ΕΠΑΜ για την απόφαση του να αποδεχθεί καταρχήν να συζητήσει την πρόταση του Γ. Τράγκα για συνεργασία μαζί του.

Η χώρα χρειάζεται πράγματι ένα μεγάλο μέτωπο ανατροπής, που θα ενώσει πατριώτες και δημοκράτες πολίτες, πέρα από πολιτικές καταγωγές, σε μια αντισυστημική κατεύθυνση!

Για να σαρωθεί, ένα παρακμιακό, διεφθαρμένο και υποτελές πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Μόνο που αυτό το μέτωπο για να μην είναι αχταρμάς και μια ετερόκλητη παραπλανητική συσπείρωση για βόλεμα και πολιτικές καρέκλες, θα πρέπει να διαθέτει αξιοπιστία, ανιδιοτέλεια, αγωνιστικότητα και να στηρίζεται σε αρχές και σε ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα εθνικής ανεξαρτησίας, παραγωγικής ανασυγκρότησης και δικαιοσύνης που θα αμφισβητεί το ολιγαρχικό καθεστώς!

Tο πελατειακό, αναξιοκρατικό, αναποτελεσματικό κράτος και τα  ευρωατλαντικά δεσμά της χώρας.

Ένα μέτωπο με τα χαρακτηριστικά που συνοπτικά αναφέρουμε παραπάνω δεν μπορεί για προφανείς λόγους να υπάρξει  με ένα κόμμα του Γ. Τράγκα.

Δεν έχουμε τίποτα το προσωπικό με το Γιώργο Τράγκα, πολιτικά ομιλούμε με βάση τον ιδεολογικό πολιτικό προσανατολισμό και την πολιτική πορεία του ανδρός.

Στην κατεύθυνση αυτού του αναγκαίου, αξιόπιστου και ριζοσπαστικού μετώπου, όπως σε αδρές γραμμές το περιγράψαμε, εργάζεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και όπως μας τονίζει θα υπάρξουν θετικές και ελπιδοφόρες εξελίξεις το επόμενο διάστημα.»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...