Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Με επιτυχία η παρουσία του Δήμου Αγράφων στην 36η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Αγράφων στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, από τις 12 έως 14 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, κατά την οποία προβλήθηκαν πτυχές του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας σε φορείς που άπτονται του τουρισμού και εν δυνάμει επισκέπτες τόσο από τον Ελλαδικό αλλά και τον διεθνή χώρο.

Ο Δήμος Αγράφων εκπροσωπήθηκε επάξια από την Πρόεδρο Τουριστικής Προβολής και Αντιδήμαρχο κ. Αννέτα Κοτρώνα, συμμετέχοντας στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος από το οποίο πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης προς το κοινό της έκθεσης, μέσω προβολής βίντεο της Περιφέρειας και διανομής εξαιρετικού έντυπου υλικού για τον Δήμο Αγράφων.

Στα πλαίσια των διεργασιών της τουριστικής έκθεσης η κ. Κοτρώνα συμμετείχε σε πλειάδα συναντήσεων όπου υπερτόνισε αφενός την αυξανόμενη δυναμική που παρουσιάζει ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια αναφορικά με το τουριστικό προϊόν και αφετέρου τον επαγγελματισμό και την άρτια οργάνωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω κλάδο στον Δήμο Αγράφων.

Μια εξαιρετική παρουσία με πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο Αγράφων που ελπίζουμε να έχει ανάλογη συνέχεια στο σπουδαίο αυτό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...