Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ: «ΤΑΝ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ...»

Ακόμα και σ αυτές τις κρίσιμες ώρες για τον Δήμο μας κ ενώ όλοι προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της πανδημίας, οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αγράφων, κ.Μπαμπαλής και κα Σουλιώτη, εμφανίζονται για μια ακόμη φορά πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Επιδεικνύοντας πλήρη ανευθυνότητα κ εκμεταλλευόμενοι τον τρόπο συνεδρίασης του ΔΣ, επέλεξαν να απέχουν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αδιαφορώντας κ απαξιώνοντας το ΔΣ κ τους πολίτες, επιμένοντας εμμονικά να εκβιάζουν πολιτικά κ να προσπαθούν να μπλοκάρουν τη λειτουργία του Δήμου.

Σήμερα συνεδρίασαν πανελλαδικά όλα τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων, για να εκλέξουν τα Διοικητικά τους Συμβούλια. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Δήμος Αγράφων λόγω της απουσίας των Δημοτικών Ομάδων του κ. Μπαμπαλή και της κας Σουλιώτη.

Η συνεδρίαση αυτή τη φορά με εγκύκλιο που εκδόθηκε, ήταν αποκλειστικά δια ζώσης. Οι προηγούμενες συνεδριάσεις λόγω επιδημίας σε όλους τους Δήμους, γίνονταν είτε δια περιφοράς είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ουδέποτε οι κ. Μπαμπαλής και κ. Σουλιώτη δεν ζήτησαν το 2021 εγγράφως ή απλά με δημόσια δήλωση, την σύγκλιση διά ζώσης του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί γνώριζαν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει χώρος που να πληροί τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για το λόγο αυτό και ουδέποτε απάντησαν σε σχετικό έγγραφο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.Η ενιστάμενη κ. Σουλιώτη ως πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, που έχει πολύ λιγότερα μέλη, ουδέποτε συγκάλεσε διά ζώσης Συμβούλιο.

Η τακτική τους είναι προβλέψιμη και δυστυχώς ζημιογόνα για το Δήμο, με την καθυστέρηση ψήφισης του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να οδηγήσουμε τον Δήμο μας σε καλύτερες μέρες και δεν μπορούμε να φανταστούμε σε τι αποσκοπεί η αποχή από το Συμβούλιο, πέρα από μια απλή κίνηση εντυπωσιασμού και μπλοκαρίσματος της λειτουργίας του Δήμου. Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για τον καθένα και του διαχωρισμού του από ανεύθυνες στάσεις και πρακτικές. 'Οσες και όσοι παραμένουν εγκλωβισμένοι αλλά και όσοι ακολουθούν τέτοιες πρακτικές είναι απολύτως συνυπεύθυνοι.

Λυπούμαστε που αυτές τις κρίσιμες ώρες κάποιοι δεν μπορούν να βαδίσουν τον δρόμο της ευθύνης κοιτώντας μόνο το καλό του τόπου τους, αλλά με προφάσεις και παρελκυστικές τακτικές δυσκολεύουν την ομαλή λειτουργία του Δήμου και την προστασία της κοινωνίας μας, θέτοντας ως μοναδική τους προτεραιότητα την εκδικητικότητα, τον εγωισμό τους και το προσωπικό τους όφελος αδιαφορώντας αν όλη αυτή η τακτική τους αποβαίνει ενάντια στη βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής των δικών μας ανθρώπων.

Δυστυχώς οι Καποδιστριακοί Δήμοι και μετέπειτα ο ενιαίος Δήμος Αγράφων, πορεύθηκαν για 25 χρόνια μέσα από ύβρεις, αντεγκλήσεις και ανούσιες κόντρες. Ακόμα και την προηγούμενη περίοδο που το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων ανήκαν σε μια παράταξη, ειπώθηκαν λόγια και έγιναν σκηνές που δεν τιμούν κανέναν.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο γιατί ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, λειτουργούμε απρόσκοπτα προς όφελος των δημοτών μας και ξέρουμε πως ενωμένοι κ συσπειρωμένοι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...