Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Kίνηση Πολιτών Αγράφων - Άγραφα:"Φαρμάκι" τα δημοτικά τέλη-Άμεση μείωση ζητούν οι δημότες

 Ακριβότερα τα τέλη στα Άγραφα απο Θεσσαλονίκη και Χολαργό!!!Σχεδόν ίδια με την Αθήνα!!

Την άμεση μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού στα χωριά των Αγράφων ζητούν με μήνυμά τους στα κοινωνικά δίκτυα οι Αγραφιώτες .

Δείτε τι αναφέρει σε ανάρτησή τους προς την Δημοτική αρχή η Κίνηση Πολιτών Αγράφων:
"Δυστυχώς για άλλη μια δύσκολη χρονιά που βιώνουν οι δημότες των Αγράφων με την πανδημία και την συνεχιζόμενη κρίση, η δημοτική αρχή δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων κάνοντας σημαντικές οικονομικές ελαφρύνσεις προς τους Αγραφιώτες ,μειώνοντας  τα δημοτικά τέλη.


Το πραγματικό γεγονός κύριοι που διοικείτε τον δήμο, είναι ένα.....
.. Ο κάτοικος των Αγράφων θα πληρώσει και φέτος, σε μία χρονιά ανατίμησης του ηλεκτρικού ρεύματος, ακριβότερα Δημοτικά Τέλη, από τον κάτοικο του Χολαργού Αττικης(1,40€/τ.μ),τα ίδια με την Θεσσαλονίκη (1,50) και περίπου ίδια με την Αθήνα  (1,55)!!!!!!
Καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Τα οικονομικά στοιχεία του δήμου δείχνουν (ταμειακό υπόλοιπο σχεδόν 5,5 εκ.ευρώ) ότι μπορεί να γίνει μια γενναία μείωση στα τιμολόγια των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού..
Η δημοτική αρχή πρέπει να έχει πάντοτε ως προτεραιότητα την κοινωνική στήριξη και ανακούφιση των δημοτών της Δυτικής Ευρυτανίας και με τις πράξεις της να δείχνει ότι είναι κοντά στις ανάγκες τους.
Ιδού η Ρόδος !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...