Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Στην προσπάθειά του να αντιπολιτευθεί κάποιος πολιτευτής του τόπου μας τους αντίζηλούς του, δημοσιεύει: ‘’Τα πυροτεχνήματα για παιδιατρικό νοσοκομείο στερούνται σοβαρότητας.’’ Έλαβε υπόψη του αυτό που του είπαν οι γιατροί για την κατάσταση του νοσοκομείου Αγρινίου και την φημολογία περί ιδιωτικοποίησης του συστήματος υγείας. 

Λυπάμαι που ήλθε (θέλω να πιστεύω απερίσκεπτα) να καπελώσει και ουσιαστικά να υπονομεύσει την διαφαινόμενη προσπάθεια να γίνει έστω και αργά κάτι καλό στο έρμο το Αγρίνιο. Δεν με ενδιαφέρει ο κομματικός ανταγωνισμός τους αλλά το επιχειρούμενο από αυτόν συμπέρασμα και το παραγόμενο αποτέλεσμα όταν καταλήγει αρνητικό.

 Ενδεχομένως δεν έλαβε υπόψη του το σύνολο των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην έλλειψη ογκολογικού σε ότι αφορά τα παιδιά σε ολόκληρο τον δυτικό άξονα, τις οποίες έλαβε υπόψη του ο Αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης και ότι σε συγκεκριμένη εκδήλωση στην Πάτρα έγινε λόγος για θεμελίωση νοσοκομείου για να περιορισθούν οι διαδρομές στην Αθήνα. 

Ακολούθησε το δημοσίευμά μου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ…, αφού το αδικημένο Αγρίνιο δεσπόζει και θα καλύπτει τις ανάγκες όλου δυτικού άξονα τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει το κτήριο και μπράβο στον κύριο Φωτάκη που πήρε τη σκυτάλη και πρόσθεσε την ιδέα του.  Τη στιγμή που αποφαίνονται αυτοδιοικητικοί παράγοντες για δημιουργία κάτι καλού, δεν επιτρέπεται ηθικά σε κανένα πολιτικάντη, να έρχεται απαξιωτικά να δυσκολέψει την υλοποίηση της ιδέας. Δυστυχώς ο άκρατος κομματισμός τυφλώνει και ζημιώνει τον τόπο μας εκεί που πρέπει να ομονοούμε και να ομοφωνούμε.  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...