Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Επίσκεψη μαθητών και Εκπαιδευτικών από το Πρόγραμμα Erasmus στον Δήμο Αγράφων

Με μαθητές και εκπαιδευτικούς από την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Πολωνία και την Τουρκία, οι οποίοι συμμετέχουν ως εταίροι στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus S.A.V.E, φιλοξενούμενοι του Γυμνασίου-Λυκείου Κερασοχωρίου, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Κερασοχωρίου, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, πρεσβευτές του τόπου μας στις χώρες τους, αφού η εκπαίδευση και ο πολιτισμός μπορούν να ενισχύσουν συζήτησε μαζί τους για ζητήματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, τους ανέφερε ιστορικά στοιχεία της περιοχής αλλά και τη σπουδαιότητά της στο πέρας των χρόνων ενώ ζήτησε από τους μαθητές να γίνουν οι  την πραγματική φιλία ανάμεσα στους λαούς.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος δέχτηκε δώρα από τους μαθητές κάθε χώρας, ενώ η Αντιδήμαρχος κ. Κοτρώνα, με τη σειρά της, έδωσε σε όλους, ως ενθύμιο, ένα usb με φωτογραφικό υλικό από τα αξιοθέατα του Δήμου Αγράφων ενώ παράλληλα προέτρεψε τα παιδιά να συγκεντρώσουν και άλλο υλικό από την εμπειρία τους στον τόπο μας και να το αποθηκεύσουν ώστε να θυμούνται τα μοναδικά Άγραφα.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αννέτα Κοτρώνα, η Διευθύντρια του Γυμνασίου- Λυκείου Κερασοχωρίου κ. Βασιλική Σιούτα καθώς και οι αντιδήμαρχοι Αγράφων κ. Δημητρόπουλος και κ. Νταλαφούρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...