Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΧ ΜΕ ΟΜΙΛΙΤΗ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ

Με συλλείτουργο των π. Σωτήρη & π. Κωνσταντίνο, εμπνευσμένη ομιλία του συγγραφέα Κ. Μπουμπούρη για τον Οσιομάρτυρα πατροΚοσμά τον Αιτωλό και τον καπετάνιο Βασίλη Δίπλα, γιορτάστηκε και τιμήθηκε στην Κρανιά Σαρανταπόρου στον αυχένα Γρεβενοδιασελο στις 24 Αυγούστου 2022, ο Όσιος και ο αγωνιστής ήρωας. 




Συγκίνησε ο Δημήτρης Χατζηπλής με τα δύο τραγούδια για τον Καπετάν Δίπλα. Παρά τον άστατο καιρό, υπήρξε συμμετοχή από αρκετά χωριά των Αγράφων. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ένωση Αγραφιωτικων Χωριών Καρδίτσας & Ευρυτανίας, τους Συλλόγους Αμαράντου κ Σαρανταπόρου, τις Τ.Κ. Νεράιδας και Αμαράντου με την παρουσία των προέδρων, όπως και της Μολόχας και βέβαια του ενοριακού Συμβουλίου. 

Από την ΕΑΧ συμμετείχαν τα μέλη του ΔΣ, κκ  Τσαντήλας και Κατσομήτρος. Το Δήμο Καρδίτσας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Τέλης Σπάνιας καταθέτοντας και στεφάνι. Ευχαριστίες στον τεχνίτη και Μηχανικό κ. Παναγιώτη Μαργαρίτη για την νέα τοποθέτηση του ανδριάντα του Δίπλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...