Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΕΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ»

Μια πολύ σημαντική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το αλκοόλ και τον καρκίνο του παγκρέατος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στο πάντα φιλόξενο Πνευματικό Κέντρο της Κρεντης, το οποίο παραχωρήθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό στους εμπνευστές και διοργανωτές αυτής.



Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Εθελοντών κατά των νεοπλασματικών ασθενειών Ν. Ευρυτανίας «Αγώνας Ζωής» για την αφύπνιση  «ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ», ο Ιατρικός Σύλλογος Ευρυτανίας και ο Δήμος Αγράφων.

Ειδικοί γιατροί όπως η κ. Παρασκευή Πολύζου, Γαστρεντολόγος MCS, Phd, Διευθύντρια του Γαστρεντερολογικού τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας, ο κ. Γεώργιος Καρανίκας, Γενικός Χειρουργός, Mc, Phd, Επιμελητής Β΄ Χειρουργικής Γ.Ν. Λαμίας και η κ. Θεοδώρα Κάπου Παθολόγος Ογκολόγος Mcs, Επιμελήτρια Α΄, Ογκολογικού Τμήματος Γ.Ν. Λαμίας, ανέπτυξαν με κατανοητό τρόπο όλα τα προβλήματα που προκαλεί το αλκοόλ στο ανθρώπινο οργανισμό κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον   καρκίνο του παγκρέατος αλλά και τα παραπλανητικά συμπτώματα του...

Στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση που συντόνισε με άψογο τρόπο η Πρόεδρος του «Αγώνα Ζωής» κ. Ανθή Μολυλιανίτη – Κοντοκώστα, μια πραγματική ηρωίδα της ζωής, παραβρέθηκαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγράφων π. Ευάγγελος Φεγγούλης, η πολιτευτής Ευρυτανίας και Ιατρός κ. Θ. Οικονόμου, η οποία έκανε και ουσιαστικές τοποθετήσεις στην διάρκεια της συζήτησης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Ηρώ Νταλαφούρα, γιατροί του Κ.Υ. Φραγκίστας και κάτοικοι της περιοχής.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Θεωρούμε ότι ανάλογες εκδηλώσεις με κυρίαρχο θέμα την ενημέρωση των πολιτών για ιατρικά ζητήματα, θα πρέπει να γίνονται πιο συχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...