Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Απεβίωσε ο Παναγιώτης Βλάχος, ένας σπουδαίος Δάσκαλος του τόπου μας

 Σε ηλικία 96 ετών απεβίωσε ένας σημαντικός άνθρωπος της εκπαίδευσης από τη Ρούμελη, η οποία είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο Παναγιώτης Βλάχος, ο οποίος αποτέλεσε εξέχον μέλος του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών.

Ο Παναγιώτης Βλάχος, με καταγωγή από την Ευρυτανία, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάσθηκε για πολλά χρόνια στη Μέση Εκπαίδευση, όπου και διακρίθηκε ως εκπαιδευτικός, μετέπειτα ως Διευθυντής και στη συνέχεια ως Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαιδεύσεως στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών και στη Βοιωτία.

Παράλληλα, ανέπτυξε αξιόλογη πνευματική και κοινωνική δραστηριότητα. Διακρίθηκε για το αξιόλογο συγγραφικό του έργο, ενώ διατέλεσε μέλος σημαντικών πνευματικών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μακρόχρονη και ουσιαστική προσφορά του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών.

Η εξόδιος ακολουθία του τελέστηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καρπενησίου. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΑΣΚΑΛΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...