Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - Εντείνεται η προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ στην Ευρυτανία

Ανεβάζει ρυθμούς η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ. Στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χαρά Δεσκουράκη και Κώστα Πάζιο επισκέφτηκε την Κυριακή 26 Μάρτη το Μικρό Χωριό, τον Γαύρο και το Μεγάλο Χωριό.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ συνομίλησαν με τους κατοίκους, εκ των οποίων μάλιστα αρκετοί εκδήλωσαν την πρόθεση να ψηφίσουν για πρώτη φορά ΚΚΕ. 

Το κλιμάκιο διαπίστωσε την γενική αποδοχή των θέσεων του Κόμματος αλλά και την σημαντική εκτίμηση της δράσης των κομμουνιστών της Ευρυτανίας και της συμβολής τους στην ανάπτυξη αγώνων.

Στις συνομιλίες με τον κόσμο οι υποψήφιοι του ΚΚΕ τόνισαν ότι χαμένη είναι η ψήφος που δίνεται στα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα και φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα βάσανα και τις τραγωδίες που βιώνει ο λαός και νεολαία.

Τόνισαν ακόμα ότι μοναδική κερδισμένη ψήφος είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, γιατί αυτή θα σημάνει μεγαλύτερη δύναμη στον λαό για να αντιπαλέψει την όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση θα προκύψει και να ανοίξει δρόμους για βαθιά κοινωνικοπολιτική αλλαγή σε όφελος του λαού.

Τις επόμενες μέρες οι περιοδείες και οι πρωτοβουλίες των κομμουνιστών της Ευρυτανίας θα συνεχιστούν τόσο στα χωριά όσο και σε μαζικούς χώρους δουλειάς στο Καρπενήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...