Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΧ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

Με μεγάλη επιτυχία, αντάξια της Ιστορίας και Πολιτισμού των ΑΓΡΑΦΩΝ, πραγματοποιήθηκε στις 14 Μάη 2023, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, η εκδήλωση από την Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών, με τίτλο: ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ.

Στην διάρκειά της παρουσιάστηκαν 7 βιβλία εκ των οποίων το βιβλίο του Κώστα Μπουμπουρή για τον ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ, από τον Δρ. Βασίλη Μαστρογιάννη, υποψήφιο Βουλευτή Φθιώτιδας και το βιβλίο του π. Ευαγγέλου Φεγγούλη, για την Επανάσταση στα Άγραφα, από τον ιστορικό Ερευνητή Ηλία Μπουμπουρή, ενώ εντυπωσιακή ήταν η ομιλία του Επιτίμου Αρχηγού του ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη, για τον Ήρωα Νικόλαο Πλαστήρα.













Αποδόθηκαν τιμητικές διακρίσεις από το Προεδρείο της ΕΑΧ σε σημαίνουσες προσωπικότητες που στηρίζουν διαχρονικά το έργο της Ενώσεως και έλαβαν δικαίως το χειροκρότημα όλων τα χορευτικά Τμήματα που έκλεισαν την εκδήλωση.       

Λάμπρυναν με την παρουσία τους το Αγραφιώτικο αυτό γιορτάσι, ο εκ Γρανίτσης καταγόμενος π. Δημήτριος Σκόνδρας, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου και πρώην Υπουργός κ. Λιάσκος, η πρώην Υπουργός κ. Κ. Μπουρδάρα, Βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος Αγραφιωτών.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Βασίλη Τσαντήλα και σε όλους τους συντελεστές αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...