Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - Το γενικό ξεπούλημα στον Δήμο Καρπενησίου συνεχίζεται!

 Μετά τον βιολογικό καθαρισμό που με τις ψήφους των παρατάξεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ιδιωτικοποιήθηκε σε προηγούμενη συνεδρίαση, στην τελευταία συνεδρίαση πέρασαν σε ιδιώτες ολόκληρη η καθαριότητα, η συντήρηση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εκτός της πόλεως Καρπενησίου αλλά και η πηγή «Κεφαλόβρυσο» της Αγίας Τριάδας.

Είναι γνωστό το κόλπο: αφήνουμε τις υπηρεσίες να μαραζώσουν, δεν απαιτούμε προσλήψεις και μετά τα δίνουμε όλα στους ιδιώτες για να βγάζουν κέρδη στην πλάτη των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων που θα δουλεύουν με 500 ευρώ!

Δηλαδή οι δημότες πληρώνουν για να θησαυρίζουν οι ιδιώτες! Αυτή είναι η ανάπτυξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και στον Δήμο Καρπενησίου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, η παράταξη του ΚΚΕ καταψήφισε την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών γιατί οι δήμοι μπορούν να παράσχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες πιο φθηνά και με δικό τους μόνιμο προσωπικό με δικαιώματα.

 

Όσο για την πηγή «Κεφαλόβρυσο» στην Αγία Τριάδα μπορεί και πρέπει  να αξιοποιηθεί από τον ίδιο τον Δήμο, έτσι ώστε να δουλέψει κόσμος από την περιοχή, να αποφευχθεί η υπεράντληση και να υπάρξουν πραγματικά έσοδα για τον δήμο και όχι τα ψίχουλα της εκμίσθωσης. Αντίθετα, η δημοτική αρχή πατώντας στην αγωνία των δημοτών για δουλειά, ξεπουλάει τον φυσικό πλούτο της περιοχής όσο-όσο ακόμα και δωρεάν!

 

Αυτή είναι η ανάπτυξή τους:

-διώχνουν την κτηνοτροφία από το Νεραϊδοβούνι για να βάλουν φωτοβολταϊκά και υπόσχονται δωρεάν ρεύμα. Φρούδες υποσχέσεις την ώρα που έχει γεμίσει  η χώρα ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και το ρεύμα αντί να φθηνύνει ακρίβυνε δύο και τρεις φορές λόγω της πολιτικής στήριξης των κερδών!

-παραχωρούν ρέματα και πηγές σε ιδιώτες αλλά δεν συνδέουν το νερό για χρόνια σε δημότες με αστείες δικαιολογίες και απανωτά ψέματα!

-μιλάνε για τουρισμό, αλλά κρατάνε το Μουσείο Κορυσχάδων (με χιλιάδες επισκέπτες σε ετήσια βάση) κλειστό ενάμισι χρόνο!

 -προεκλογικές φωτογραφίες και χαμόγελα για το κομμάτι Μακρακώμη-Καρπενήσι χωρίς λεφτά, χωρίς μελέτες, χωρίς τίποτα!

-μιλάνε για κτηνοτροφία με κλειστό και ρημαγμένο το σφαγείο έξι χρόνια!

 

Κι όλα αυτά με την ουσιαστική στήριξη και της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο που υπερψηφίζει όλες τις στρατηγικές επιλογές. Αυτό  αποδεικνύει στην πράξη ότι, χωρίς να είναι ίδια κόμματα, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στην πολιτική των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

Αποδεικνύει ότι όσο πιο πολύ βρίζονται μεταξύ τους, μια χαρά τα έχουν βρει στην ουσία της πολιτικής γιατί και τα τρία κόμματα έχουν τις ίδιες δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ και το κεφάλαιο.

Γι’ αυτό και ο λαός πρέπει να  κοντύνει και τους τρεις στις 21 Μάη και να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ. Γιατί πια το ξέρουμε καλά: δεν υπάρχουν σωτήρες. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό με ΚΚΕ δυνατό!

 


Το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...