Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δυναμική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Ιούνη, στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία στο Καρπενήσι το ΚΚΕ. Η συγκέντρωση ήταν η κατάληξη ενός μεγάλου πολιτικού ανοίγματος της Κομματικής Οργάνωσης Ευρυτανίας   που το προηγούμενο διάστημα περιόδευσε στα περισσότερα χωριά και σε όλους τους μεγάλους εργασιακούς χώρους. Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό από τους υποψήφιους βουλευτές Ευρυτανίας, Χαρά Δεσκουράκη, Θανάση Παππά και Κώστα Πάζιο. Κοινός τόπος όλων των ομιλητών ήταν ότι στις 25 Ιουνίου μπορεί και πρέπει να διευρυνθεί η συσπείρωση γύρω από το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και να γεμίσουν οι κάλπες με κόκκινα ψηφοδέλτια.

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Λευτέρη Νικολάου Αλαβάνο, ευρωβουλευτή,ο οποίος υπογράμμισε ότι "ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν αρνούνται ότι τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης στην πραγματικότητα ένα νέο μνημόνιο. Τα προαπαιτούμενα αυτά, όπως η μείωση του μισθολογικού κόστους είναι αντιλαϊκά μέτρα που θα πληρώνει ο λαός για να επιδοτείται με ζεστό χρήμα το μεγάλο κεφάλαιο. Αυτό είναι και το κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, το οποίο μπορεί να αντιπαλέψει μόνο το ΚΚΕ εντός κι εκτός Βουλής. Γιατί ποια φιλολαϊκή αντιπολίτευση μπορούν να ασκήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, όταν στην προηγούμενη θητεία ψήφισαν το 50 και 70% των αντιλαϊκών νόμων της ΝΔ; και μάλιστα νόμων που κατάργησαν εργατικά δικαιώματα όπως τα 80 άρθρα του νόμου Χατζηδάκη".
Ο ομιλητής αναφέρθηκε επίσης στα "κόμματα μιας χρήσης, τα οποία φτιάχνονται για μια-δυο εκλογές , κάνουν τη δουλειά για το σύστημα και στις συνέχεια αποσύρονται και κανένας δεν θυμάται την ύπαρξή τους".
Καταλήγοντας, κάλεσε τους παρευρισκόμενους "να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να φτάσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παντού, σε κάθε λαϊκό σπίτι, για να δυναμώσει το ΚΚΕ ακόμα πιο πολύ.
Γιατί με ΚΚΕ πιο δυνατό, όχι με 26 αλλά και 36 βουλευτές καμιά κυβέρνηση δεν  θα αισθάνεται και δεν θα είναι παντοδύναμη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...