Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του 7ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου (VIDEO)


Συμμετείχαν 562 μαθητές από 4 Περιφέρειες - Το Σάββατο η τελετή λήξης

Mε Δημιουργία, Έκφραση, Φαντασία, Όνειρα, Πάθος, Γέλια και Χειροκροτήματα πλημμύρισε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, το οποίο φιλοξένησε το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Αιτωλοακαρνανίας διεξήχθη για έβδομη χρονιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους πάνω στη θεατρική σκηνή. Από τις 30 Μαρτίου 2016 έως σήμερα 562 μαθητές από Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα, Θεσπρωτία, Ευρυτανία και Αχαΐα, με το μεράκι της προσφοράς των εκπαιδευτικών τους και τη δική τους δημιουργική ορμή κατάφεραν να αναβαθμίσουν και να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου.

Ανέπτυξαν αξίες ευγενούς συναγωνισμού, τόνωσαν τη δημιουργική τους φαντασία και με το υποκριτικό τους ταλέντο εισέπραξαν πολλά χειροκροτήματα από τους συμμαθητές τους, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους φίλους τους, που γέμιζαν ασφυκτικά, σε όλες τις παραστάσεις, την αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Η αυλαία του Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου Αιτωλοακαρνανίας, που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, κλείνει το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στις 11:00, με την τελετή λήξης. Θα γίνουν οι απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων και θα δοθεί ραντεβού για το 2017.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου:


Πηγή: agriniovoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...