Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ


Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές και στο Δήμο Αγράφων οι διεκδικητές του θρόνου μπορεί να μην είναι τελικά τρείς, όπως ακούγεται. Πέραν του νυν Δημάρχου, της κ. Χρύσας Σουλιώτη και του Αλέξη Καρδαμπίκη δεν αποκλείεται να υπάρξει και 4ος που μπορεί να προκύψει από τους προτεινόμενους 63 του πρώην Βουλευτή Δημοσθένη Τσιαμάκη. Για να δούμε.


Πολλές μετακινήσεις – μεταγραφές ακούγονται τελευταία στο Συνδυασμό του Δημάρχου που θα κάνουν αίσθηση. Ισχυρές προσωπικότητες ακούγεται πως ήδη έχουν δώσει τον λόγο τους στον κ. Μπαμπαλή, ο οποίος αναμένεται να προβεί στην ανακοίνωση των ονομάτων τους. Από το Επιτελείο μάλιστα του Δημάρχου κάνουν λόγο για δυνατά χαρτιά που θα δώσουν μεγάλη δυναμική στην επανεκλογή του.

Πάντως πολύ γκρίνια επικρατεί τελευταία σε κάποια επιτελεία υποψηφίων, προβλήματα που δημιουργούν έντονο προβληματισμό ακόμη και για την συγκρότηση ικανού ψηφοδελτίου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό γιατί ο καιρός ζυγώνει και υπάρχει κίνδυνος ορατός σε πολλά χωριά να μην βρεθούν υποψήφιοι…

Υποψήφιοι πάνε και έρχονται και για το περιφερειακό ψηφοδέλτιο με παλιά και νέα πρόσωπα. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι των «παλιών» θα επανεκλεγούν με σχετική ευκολία. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους «νέους» και ειδικότερα για κείνους που μπήκαν στην μάχη γιατί τους έβαλαν κάποιοι για να συμπληρωθεί το παζλ. Κρατείστε το σημείωμα και τα ξαναλέμε.

Και στις Περιφερειακές εκλογές θα έχουμε ντέρμπυ, την στιγμή που ο πρίγκιψ, μας την έκανε για το κλεινόν άστυ. Παρότι δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο επίσημο  γκάλοπ, έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για μάχη που θα κερδηθεί στον 2ο γύρο στα σημεία.

Για τον Δήμο Καρπενησίου, ο Σουλιώτης είναι το φαβορί, αλλά και ο Λεωνίδας δεν θα πέσει εύκολα. ΙΔΩΜΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...