Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ


Φίλες και φίλοι αναγνώστες της μικρής μας ηλεκτρονικής σελίδας, καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλους. Μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση επί πολλών θεμάτων, η συντακτική ομάδα του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ, πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε και ταυτόχρονα  να αναβαθμίσουμε την λειτουργία της σελίδας μας, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους εσάς, να έχετε πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τα συμβαίνοντα στην όμορφη μικρή μας πατρίδα.

Συνειδητά και για τους δικούς μας λόγους, επιλέξαμε να μην σας ενημερώνουμε για ένα μεγάλο διάστημα και φυσικά για τις εκλογές της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, όπως και τώρα για τις Βουλευτικές εκλογές.
Ωστόσο και για τις δυο αυτές εκλογικές αναμετρήσεις έχουμε έτοιμα τα σχόλια μας, στην ΓΡΑΦΙΔΑ, που θα κάνουν αίσθηση, καθότι όλο αυτό το διάστημα είδαμε και καταγράψαμε πολλά που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Συνεχίζουμε εν μέσω θέρους με περισσότερο όρεξη αλλά και δύναμη για μια καλύτερη ενημέρωση που σας αξίζει, η οποία μάλιστα περιοδικώς θα κυκλοφορεί και σε έντυπη έκδοση. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...