Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ - Άνοιξε και λειτουργεί Τεχνικό Γραφείο με έδρα την Κρέντη του Δήμου Αγράφων
















Πρόκειται για το πρώτο Τεχνικό Γραφείο που έχει λειτουργήσει ποτέ στη Δυτική Ευρυτανία και το κυριότερο ότι η νεαρή Πολιτικός Μηχανικός Πτυχιούχος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στον τόπο της, επιχειρώντας επαγγελματικά ένα ρίσκο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Το Τεχνικό Γραφείο στελεχωμένο με το κατάλληλο επιστημονικό δυναμικό προσφέρει υπηρεσίες σε ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, όπως: 1) Έκδοση Οικοδομικών Αδειών 2) Έγκριση Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας 3)Σύνταξη Τοπογραφικών Διαγραμμάτων 4)Τακτοποιήσεις/Νομιμοποίηση Αυθαιρέτων 5) Ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' Οίκον 6) Υποβολή Δηλώσεων Κτηματολογίου 7) Γνωστοποίηση λειτουργίας επιχειρήσεων και καταστημάτων.
Στόχος του γραφείου είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε περίπτωση με γνώμονα την επιστημονική ποιότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Χριστίνα Ε. Φεγγούλη Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Η Χριστίνα Ε. Φεγγούλη είναι Διπλωματούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με αντικείμενο διπλωματικής την επίδραση της υγρασίας στο ενεργό μέτρο ελαστικότητας της στρώσης έδρασης οδοστρωμάτων. Είναι επίσης Ενεργειακός επιθεωρητής Κτιρίων του Τμήματος Επιθεώρησης Ενέργειας Ν.Ε. του Υ.Π.ΕΝ./ Σώμα Επιθεώρησης Ν.Ε. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στον ΟΣΕ, όπου υπό την επίβλεψη του προϊσταμένου του τμήματος Συντήρησης Γραμμής κ. Χριστογιάννη Ευάγγελο συμμετείχε στη καταγραφή βλαβών και βελτιώσεων, στη διόρθωση και καταγραφή δεδομένων από υπάρχουσες οριζοντιογραφίες, και σε πολλά άλλα αντικείμενα. Εργάστηκε στη Τεχνική Εταιρία «Λίνθος», συμμετέχοντας στην ολοκλήρωση της μελέτης επέκτασης εργοστασίου, στη κατασκευή Dry Port, γερανογέφυρας, υδραυλικής μελέτης και άλλων. Μέσω της ομαλής συνεργασίας με τους αρμόδιους μηχανικούς προέβη στ η δημιουργία των απαραίτητων σχεδίων, στη καταγραφή των τεχνικών εκθέσεων, του κοστολογίου καθώς και το χρονοδιάγραμμα των κατασκευών. Εργάστηκε ακόμη στη Τεχνική Εταιρεία «Πρίσμα» με αντικείμενο το Ελληνικό Κτηματολόγιο στο back και στο front office επιτυγχάνοντας μεγάλη εξειδίκευση στο αντικείμενο αυτό. Εργάστηκε στην Εταιρεία Frame Α.Ε. με αντικείμενο το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ Οίκον όπου μετά την ένταξη των ακινήτων στο πρόγραμμα, πραγματοποιούνταν η επιλογή των εργασιών έτσι ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη ενεργειακή αναβάθμιση τους. Με έδρα την Ευρυτανία, δραστηριοποιείται επαγγελματικά τόσο στο Δήμο Καρπενησίου όσο και στο Δήμο Αγράφων, όπου διατηρεί και το Τεχνικό της Γραφείο (Κρέντη) αλλά και στους όμορους Νομούς.
Τεχνικό γραφείο Φεγγούλη Χριστίνα

Τηλ. 6973344925 - @feggoulichristina


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...