Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ: "ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ".

 Στις κληρώσεις των επιτροπών για την παραλαβή των έργων του Δήμου Αγράφων συμμετέχουν 11 Μηχανικοί και κάθε φορά μετά την κλήρωση προκύπτουν οι 3  που αποτελούν την επιτροπή παραλαβής του συγκεκριμένου έργου. 

Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από την 26 -- 2 -- 2021 μέχρι την 18 -- 10 -- 2022 συστάθηκαν 21 επιτροπές Μηχανικών για την προσωρινή και οριστική παραλλαβή 21  έργων του Δήμου και.............. όλως  τυχαίως κληρώθηκαν σε όλες ανεξαιρέτως τα ίδια ονόματα!

   Τώρα πως γίνεται να κληρώνονται επί  21 συνεχόμενες κληρώσεις τα ίδια ακριβώς  ονόματα δεν γνωρίζω!

   Προφανώς η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος θα ξέρουν περισσότερα και οφείλουν τουλάχιστον εξηγήσεις!

   Πάντως  σε σχετική ερώτηση που υπέβαλα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, παρουσιάζοντας τα πρακτικά των κληρώσεων αυτών,  ο Δήμαρχος μου συνέστησε να αναλάβω την ευθύνη αυτών που είπα και έχουν καταγραφεί!

    Την ευθύνη των όσων γίνονται και οδηγούν στην κακοδιαχείρηση και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ποιος την αναλαμβάνει;

   Όλα τα έγγραφα και τα πρακτικά των κληρώσεων των συγκεκριμένων επιτροπών είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και κάθε ελεγκτικού μηχανισμού της Πολιτείας που τυχόν ενδιαφέρεται για το θέμα!


Ευχαριστώ πολύ!

Μπαμπαλής Θεόδωρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...