Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ν.Τ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Νομού Ευρυτανίας καταγγέλλει την απαράδεκτη και εκδικητική στάση του Δήμου Καρπενησίου απέναντι σε συνδημότη μας, υπάλληλο του Δήμου και μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Ο συνάδελφος αιτήθηκε παροχή νερού για το σπίτι του, σε οικισμό του Νομού, πριν δύο χρόνια, περίοδο κατά την οποία ήταν Πρόεδρος του Σωματείου ΟΤΑ Α΄ βαθμού Ευρυτανίας. 

Παρά το γεγονός ότι η αίτησή του εγκρίθηκε από την υπηρεσία του Δήμου και πλήρωσε τέλη σύνδεσης, η Δημοτική Αρχή σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16 Φλεβάρη 2022, αποφάσισε να ανατρέψει την απόφαση της υπηρεσίας και να προβεί σε σύνδεση από μεγάλη απόσταση με υπέρογκο κόστος το οποίο θα κάλυπτε η ίδια. 

Από τότε ως σήμερα, με εμπαιγμούς, η Δημοτική Αρχή έχει αφήσει τον συνάδελφό μας χωρίς νερό, χειμώνα – καλοκαίρι και μάλιστα σε περίοδο όπου ο συνάδελφος έπρεπε να αναρρώσει από χειρουργική επέμβαση. Η Δημοτική Αρχή εκδικείται γιατί ο συνάδελφος ενόχλησε με τη στάση του, γιατί είναι συνδικαλιστής, πρώην Πρόεδρος του Σωματείου ΟΤΑ Α΄ βαθμού Ευρυτανίας και μέλος του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ 

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στέκεται με αλληλεγγύη στον συνάδελφο και σε κάθε συνάδελφο ή συνδημότη με παρόμοια προβλήματα. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα όλων! 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΣΩΝ ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Καλούμε όλους του συλλόγους εργαζομένων, φορείς και κόμματα να πάρουν θέση.

Καρπενήσι, Ιούλιος 2023 

Για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Νομού Ευρυτανίας,

Η Πρόεδρος Αθανασιάδου Ελένη

Ο Γραμματέας Μαστροκώστας Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...