Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΣ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΔΡΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΤΖΙΜΑ

Στις 11/09/2023 ανταμώσαμε για τελευταία φορά ως σύλλογος με το νυν σχήμα. Οκτώ χρόνια γόνιμης παρουσίας ήταν πολλά. Σε συναινετικό κλίμα ομόφωνα επαναπροσδιορίσαμε το ρόλο του συλλόγου μας. 

Ήτοι: Ο σύλλογος από το καταστατικό και τον τρόπο λειτουργίας αποτελεί εξωραϊστικό πολιτιστικό και παρεμβατικό εργαλείο και μέσο συσπείρωσης και προώθησης προβλημάτων του χωριού και των κατοίκων. 

Δεν εμπλέκεται σε κομματικές ή δημοτικές διαμάχες και δεν υποκαθιστά αλλά υποστηρίζει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον εκάστοτε δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο του χωριού.

 Κατά τη συνάντηση έγινε λεπτομερής περιγραφή από τον πρόεδρο, των δρώμενων, των παρεμβάσεων καθώς και των χρόνιων αιτημάτων που απαξιώνονται.  

Σε ηλεκτρονική αλλά και έγγραφη μορφή διανεμήθηκαν τα αιτήματα και τα δρώμενα. Από την ταμία ακολούθησε λεπτομερής οικονομικός απολογισμός. Συγκεκριμένα μετά την εκκαθάριση απομένει τελικό καθαρό ποσό 1593  € . Επίσης στο ταμείο παραμένει, από χορηγίες φίλων μουσικής Μίκη Θεοδωράκη, το ποσό των 1050 € το οποίο προγραμματίστηκε να δοθεί εν καιρώ στην ανάπλαση της πλατειούλας μας και το ποσό των 900 € για πλακόστρωση στο Διάσελο. 

Αναλυτικά τα δρώμενα και τα έσοδα - έξοδα βρίσκονται στο περιοδικό, στις κατά καιρούς αναρτήσεις και στο βιβλίο εσόδων εξόδων. Ομόφωνα τα μέλη ενέκριναν τον ισολογισμό, και τα δρώμενα, και έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του προέδρου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο απερχόμενος πρόεδρος παραχώρησε τα πνευματικά δικαιώματα των βιβλίων στο σύλλογο. Αποφασίσθηκε από κοινού σχηματισμός επιτροπής αποτελούμενη από   τους Βασίλη Κριτσιάνη, Αναστασία Παπαντζίμα, Βιργινία Βασιλείου  και Δημήτρη Θεοδώρου,  η οποία θα προετοιμάσει την εκδήλωση της 28ης Ιανουαρίου του 2024 καθώς και τις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων  η 28η Ιανουαρίου 2024. Το επόμενο Δ.Σ θα εκλεγεί με ψηφοφορία μεταξύ των υποψηφίων.

Κλείνοντας τη θητεία ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς. εστιάζοντας στους φίλους των Κέδρων που βοηθήσατε ποικιλοτρόπως, συμπορευόμενοι σε αυτό το δημιουργικό, πολιτισμικό ταξίδι.                                                          

Ευχόμαστε να μας έχει ο Θεός γερούς να ανταμώνουμε και ο σύλλογος ανανεωμένος, πιο πράσινος αντίδοτο στην permacrisis, να υπάρχει, στηρίζοντας το χωριό, ενωτικό και ελπιδοφόρο συνάμα  εργαλείο.


 Τα μέλη                                                                       Οι παρευρισκόμενοι

                                                                                                  

Κωνσταντίνος Παπαντζίμας                                      Σοφία Παπαντζίμα

Βασίλειος Κριτσιάνης                                                Αργυρώ Κριτσιάνη

Αναστασία Παπαντζίμα                                            Λάμπρος Πέτσας

Δημήτριος Θεοδώρου                                               Παρασκευή Μερμίγκη 

Δημήτριος Κριτσιάνης


Υ.Γ.  Στο εξής όλες οι αναρτήσεις του Συλλόγου θα γίνονται στη σελίδα του facebook : «Σύλλογος Απανταχού Κεδριωτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...